Kritikák, vélemények


 

Itt kell elmondanom, mennyire jó érzés tudni arról, hogy valakik veszik a fáradtságot, és miután elolvasták a könyve(ke)t, még írnak is róluk, függetlenül attól, hogy mi is a véleményük 🙂

Szóval köszi érte, azoknak meg főleg, akiknek még tetszett is 🙂

 

AZ ALIBI – BLOGTURNÉ

 

 

  1. Roni olvas
  2. Media-Addict
  3. Nem harap a…
  4. Kelly&Lupi olvas
  5. Deszy Könyvajánlója

 

bloggers

 

  • Lili kuckója
    “Mikor kinéztem a könyvet a boltba már tudtam,hogy ez az én könyvem! Ez a könyv teljesen az én műfajom! Minden van benne ami nálam fontos. Szerintem bátran elmondhatom,hogy minden szereplőt megkedveltem!”
  • Dixie olvas
    “Ez aztán nem volt semmi!
    Annyi magyar ifjúsági szökkent szárba a Szent Johanna Gimi sikere óta, hogy nehéz kiemelkedően újat, különlegeset írni. Szabó Tündének sikerült. Egyedi karaktereket alkotott, méghozzá odavágós intelligens humorral megáldva. “
  • Flower’s World
    “Ha egy könyvesboltban kezedbe akad a könyv, ne ijedj meg a vastagságától, falni fogod a lapokat! ;)”
  • Theana, a moly
    “Életem első krimi regénye *tapsvihar*, és az írónő további biztatást adott, hogy ne hagyjam abba sem a sorozata, sem a műfaj olvasását.”
  • Tilos az Á könyvek
    “A humor sem hiányzik a regényből, nem egyszer néztek rám furcsán a buszon, amikor hangosan nevettem, például Karesz beszólásain.”
  • Leaf Alive
    “Karesz volt a második szereplő, akit megemlítek, mert vicces volt (mindenki másnál viccesebb), és ő volt alapjáraton a kedvenc karakterem. Megspékelte valamivel egy kicsit a könyvet, és nem mondhatunk egy rossz szót sem rá, mert kellett ő oda.”
  • Ezt írom én
    “A könyv igazi ifjúsági krimi. Megvétel előtt azon töprengtem, vajon milyen arányban lesz benne a krimi és minden más, de nehéz meghatározni, mert nagyon jól össze van gyúrva az egész. “
  • Könyvmolyok blogja
    “Kolozsváriról körülbelül csak annyit, hogyha Magyarországon valóban léteznek ilyen nyomozó, (hogy a hazugság bebizonyításán dolgozik, nem pedig azon, hogy szemtanúkat keressen az ü-gyhöz!) akkor jobb, ha futunk!”
  • Worlds of books
    “Adrienn végre nem egy nyávergő hisztigép, mint az ifjúsági regényekben a főszereplők 80%-a. Ő végre egy határzott, talpraesett csajszi, aki nem ijed meg a saját árnyékától. De a 300. oldal körül már úgy éreztem, hogy “túl komolyan veszi magát”…”
  • Érdekességek könyvekről és más egyebek
    “Az alibi nekem azért tetszett mert fordulatos volt és nem jöttem rá ki a tettess… pedig az olyan dolgokra mik a nyomozással kapcsolatosak vagy filmeket említeném itt pl.: FBI.”
  • Csenge és Kata Webshow
    ” Persze segített az elején található névjegyzék, de azért így is volt mikor nem tudtam, hogy egy- egy beszélgetésben mi is a lényeg… 😀 Összeségében szerintem egy egész jól összerakott kis könyv(ek) Megvan benne a kellő izgalom, és lassan szerelem is lesz.”
  • Olvasózsák
    “Az ő fiú-lány közti barátságuk tényleg igaz volt,mivel kénytelen kelletlen,de mindig számíthattak egymás segítségére.Pont ezért a kedvenc szereplőm Karesz.”
  • maszi
    “Kicsit fáj a szívem, mert az érzem, a Balla Adrienn – Az alibi című könyv sem az igazi.”

 

Egyéb

librarius.hu – Nehogy azt higgye valaki, hogy most lehúzom ezt a Szabó-regényt! (Böszörményi Gyula)

ekultura.hu – Az alibi (Krausz Vera)

ekultura.hu – Dopping (Krausz Vera)

Könyvkultúra Magazin – A felcukkolt fiatal nyomozónő esete (na, ez azért megér egy misét! 🙂 )

Éva Magazin – Randizz egy jó könyvvel! Rögtön ajánlunk is párat…

 

 

 

Share This: