Flashmob TOP 5

Nemrég hallottam, hogy flashmobot csináltak a Westendben a Macskák zenéjére. Persze kíváncsiságból rákerestem és innentől nem volt megállás, elvesztem a youtube-ra feltöltött milliónyi flashmob-videó között.

Persze nem most először láttam ilyeneket, vannak abszolút kedvenceim is, amiket (ha olyan a hangulatom vagy a YT elém lök, mert már végignéztem) végigfutok újra meg újra.

Ezek közül válogattam ki és rangsoroltam vérrel és verejtékkel ötöt.

 

5. Antwerpeni vasútállomás – Muzsika hangjai – Do ré mi

Ez az, amiben minden van, amitől flashmob a flashmob: pár percre egy kész kis tömeg verődik össze, táncoljanak, nem is akárhogy. Nem csoda, hogy az egyik legnézettebb flashmob videó.

 

 

4. Sydney, Ausztrália – Uptown funk

Olyan könnyedén csinálják, hogy szinte biztos, hogy utánuk tudnám csinálni… 😀

 

 

 

3. Valamelyik torontói egyetem – A nyomorultak – Egy nap még / “Egy teszt még”

Kedvenc. Gyötrelmesen hamis, nem tudom, hogy tudott az a néhány hősies ember még a tesztjére koncentrálni, miközben azok néhányan énekelni kezdtek. A szöveg és a reakciók miatt jó ez a videó (A második sorban ülő szürke pulcsis srác hozzáállása igencsak példamutató 😀 )

 

 

2) Baku, Azerbajdzsán – Madagaszkár

Jók a zenék, nagyon jó a koreográfia és cuki a kislány.

 

1) Budapest, Mammut II. – Havervagy tánc

Hát, ez az abszolút kedvenc. Azt mindig megbeszéljük, hogy mennyire látványosan magyar ez is, elég csak a besikongató “nézőközönséget” venni. Ilyen azért nem nagyon van egyik országban sem.

 

 

Elsőre ezek kerültek be a TOP 5-be.

Share This:

Comments

Hozzászólások

Leave A Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..